Antena Meniu Search
x

Mamă bătută de propriul fiu, umilită şi târâtă de păr prin casă de tânărul de 23 de ani

O mamă din Săvineşti a pătimit groaznic de pe urma propriului său fiu, care şi-a vărsat furia asupra ei, fără să se gândească o clipă la femeia care i-a dat viaţă şi l-a crescut.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.07.2020, 00:13

Un băiat din Neamţ şi-a bătut mama - Profimedia Images/Foto de arhivă
  • Femeia a fost bătută crunt de propriul fiu, un tânăr de 23 de ani
  • Băiatul a fost reţinut de poliţişti

Poliţiştii spun că în casa femeii s-au desfăşurat scene teribile. Tânărul de 23 de ani, din Săvinești, ar fi adresat amenințări cu moartea și incendierea locuinței mamei sale, după care ar fi distrus mai multe bunuri din imobil. Totodată, acesta ar fi lovit-o cu pumnii și cu palmele în zona capului, după care ar fi prins-o de păr și ar fi târât-o prin locuință.

"În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva presupusului agresor. În urma administrării probatoriului, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, ameninţare şi distrugere. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive", informează IPJ Neamţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mamă bătută de propriul fiu, umilită şi târâtă de păr prin casă de tânărul de 23 de ani