Antena Meniu Search
x

Video Imagini şocante filmate în judeţul Neamţ. Cai biciuiţi şi puşi să care trunchiuri de copac

Locuitorii din Roznov, judeţul Neamţ, se declară oripilaţi de modul în care mai mulţi bărbaţi din localitate îşi maltratează caii în plină stradă.

de Redactia Observator

la 28.11.2022, 12:19

Vezi și
  • Locuitorii din Roznov, judeţul Neamţ, oripilaţi de modul în care mai mulţi bărbaţi din localitate îşi biciuiesc caii.

Oamenii ne spun că există mai mulţi bărbaţi din localitate care "îşi omoară pur şi simplu caii în bătaie", dar şi că aceştia obişnuiesc să-şi ţină animalele fără apă şi mâncare şi pun caii să care greutăţi mari, trunchiuri de copac sau blocuri de piatră.

Unul dintre localnici, care ne-a trimis imagini elocvente via Fii Observator şi care a dorit să-şi păstreze anonimatul, de teama ca proprietarii cailor să nu-i atace familia, a precizat că astfel de imagini sunt la ordinea zilei, aproape zilnic existând cai maltrataţi în localitate. 

Din imagini, se vede cum un bărbat biciuieşte cu sete un cal şi îl obligă să tragă după un el un trunchi mare de copac.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Imagini şocante filmate în judeţul Neamţ. Cai biciuiţi şi puşi să care trunchiuri de copac