Antena Meniu Search
x

Video Impact fatal surprins de o cameră de supraveghere: Bărbat căzut pe carosabil, lovit în plin de o maşină, pe un drum din Iaşi. Omul nu a avut nicio şansă

Căzut la pământ şi ocolit cu greu de două maşini, un bărbat de 50 de ani a fost lovit în plin de un alt autoturism în Satu Nou, comuna ieşeană Schitu Duca. Martori au fost un bărbat şi soţia lui, care se apropiase de gard chiar în momentul dramatic. În curte se afla şi copilul cuplului.

de Monica Palade

la 19.06.2023, 21:39

Vezi și

O cameră de supraveghere a surprins impactul dramatic. Zona unde s-a întâmplat cumplitul accident nu este luminată corespunzător.

Căzut la pământ, lovit mortal 

Un echipaj de pe ambulanţă care se întorcea de la un alt caz s-a oprit la accident, iar de la SAJ Iași a fost solicitat un echipaj cu medic, însă din păcate pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Imaginile ne-au fost trimise pe platforma Fii Observator.

„La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Iași au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești, ce a avut loc pe DN24, pe raza localității Satu Nou. Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că un autoturism ar fi lovit o persoană care se afla neregulamentar pe partea carosabilă, în urma impactului, persoana decedând. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, iar cercetările continuă”, a anunţat IPJ Iaşi.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Fii Observator » Impact fatal surprins de o cameră de supraveghere: Bărbat căzut pe carosabil, lovit în plin de o maşină, pe un drum din Iaşi. Omul nu a avut nicio şansă