Antena Meniu Search
x

Video Impact violent între un autoturism şi o cisternă pe centura Bucureşti. Şoferul maşinii a murit pe loc

Accident grav pe centura Bucureşti, în localitatea Jilava. Un om a murit după ce maşina pe care o conducea s-a ciocnit frontal cu un autocamion. 

de Cristina Dimulescu

la 11.06.2022, 19:27

Vezi și

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, pe centura capitalei, la km 43 în localitatea Jilava, judeţul Ilfov. Impactul a fost atât de violent, încât, mai multe elemente de caroserie au fost împrăştiate pe o rază de zeci de metri pe carosabil.

Şoferul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii

Un autoturism şi un autocamion s-au ciocnit frontal, ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens. Şoferul maşinii a rămas prins între fiarele contorsionate. Un echipaj de la descarcerare ajuns la faţa locului, l-a scos pe bărbat decedat, iar medicii de pe ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru acesta. 

Circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri pe centura Bucureşti, în localitatea Jilava, fiind deviată printr-o parcare din zonă.

Traficul a fost reluat în condiții normale după mai bine de o oră. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Impact violent între un autoturism şi o cisternă pe centura Bucureşti. Şoferul maşinii a murit pe loc