Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Incendiu la un hotel din Centrul Capitalei. Poliţiştii au deschis o anchetă

Un incendiu a izbucnit în această după-amiază, la un hotel din centrul Capitalei, situat în apropiere de Piaţa Romană. Poliţiştii au deschis acum o ancehtă.

de Mihaela Uretu

la 20.09.2021 , 15:11

  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Mai multe echipaje de poliţie şi pompieri au ajuns la hotelul din centrul Capitalei. Din fericire, nu au fost victime. 

Lucian via Fii Observator: Reprezentantul clădirii susține că a făcut proba unui cazan și că situația este sub control, însă dintr-un studiu făcut la rece, în calitate de șef de șantier și student  al Universității de Construcții Civile, înclin către ideea că membrana aplicată pe acoperișul cladirii care este menită sa izoleze fenomenele pluviale împotriva infiltarii apei, s-a aprins din surse neștiute și a produs acest fum negru. Aceasta arde mohnit și nu produce flacăra lăsând formă de smoală topită. La un moment dat, fumul era degajat necontrolat pe toată suprafață acoperișului. Polițiști au deschis o ancheta și verifică ce s-a întâmplat, pentru siguranță tuturor din clădire.

Incidentul vine după ce tot astăzi a fost alertă de incendiu la cel mai mare mall din Bucureşti, iar un incendiu puternic de vegetaţie a izbucnit în Berceni. 

Vezi și

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Mihaela Uretu Like
Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Fii Observator » Incendiu la un hotel din Centrul Capitalei. Poliţiştii au deschis o anchetă