Antena Meniu Search
x

Foto Incendiu puternic la un depozit de deşeuri din Techirghiol. Zeci de pompieri se luptă cu flăcările

Un incendiu puternic a izbucnit, în cursul zilei de marţi, la un depozit de deşeuri din Techirghiol, judeţul Constanţa, zeci de pompieri fiind puşi în situaţia de a se lupta cu flăcările.

de Redactia Observator

la 03.05.2022, 15:18

  • Incendiul de la Techirghiol nu s-a soldat cu victime.

Primele informaţii de la faţa locului, obţinute de Andreea Filip, corespondent Observator, arată că incendiul a afectat o suprafaţă de circa 300 de metri pătraţi. Incendiul s-a soldat cu degajări mari de fum în condiţiile în care au ars în special materiale plastice şi cherestea.

Există informaţii conform cărora la faţa locului s-au trimis patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autocisternă şi o ambulanţă SMURD, peste 20 de pompieri ajungând în situaţia de a se lupta cu flăcările pentru a stinge incendiul.

Incendiul de la Techirghiol nu s-a soldat cu victime

Un telespectator fidel ne-a trimis mai multe imagini de la faţa locului, via Fii Observator, iar din acestea vedem cum incendiul s-a soldat, într-adevăr, cu degajări mari de fum. Totuşi, în ciuda acestui aspect, autorităţile locale au decis că nu se impune transmiterea unui mesaj Ro-Alert.

Din fericire, cel puţin până la acest moment nu a fost anunţată existenţa unor eventuale victime şi se pare că nici nu există pericolul ca incendiul să se propage la clădirile din apropiere.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Incendiu puternic la un depozit de deşeuri din Techirghiol. Zeci de pompieri se luptă cu flăcările