Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mai mulţi salvamari din Eforie Nord au fost surprinşi consumând alcool în timpul programului. Reacţia acestora: Nu s-a înecat nimeni chiar dacă am băut

Mai mulţi salvamari din Eforie Nord au fost surprinşi de către un turist în timp ce consumau alcool, chiar în timpul programului. Superiorii nu au luat măsuri împotriva acestora.

de Redactia Observator

la 02.09.2021, 14:22

  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Imaginile cu pricina au fost surprinse de către un turist chiar weekend-ul trecut. Bărbatul a văzut cum cei patru salvamari consumau băuturi alcoolice deşi se aflau în timpul programului de lucru.

Martor via Fii Observator: Weekendul trecut am fost la mare,  în Eforie Nord. În ziua de sâmbătă mă aflam pe plajă şi am văzut în jur de 4 salvamari, in punctul de observare de pe plajă bând alcool , mai exact whisky. În jurul orei 12, 13 am făcut poze, după care m-am dus la punctul central al salvamarilor de pe plajă şi am încercat să am o discuție cu un supervizor. Am vorbit, le-am explicat ce s-a întâmplat, le-am arătat și pozele și au spus că vor face ei ceva.

Deşi turistul a arătat pozele şi şefilor, se pare că salvamarii nu au fost sancţionaţi

Martor via Fii Observator: A doua zi, iar pe plajă, unul dintre salvamari a venit la mine și m-a întrebat de ce am fost să îi pârăsc și mi-a spus că ce au făcut ei nu a fost așa de grav încâr să mă duc să vorbesc cu supervizor și să le arăt pozele. Chiar daca au băut, nu s-a înecat nimeni, după care mi-au spus că nu îi interesează și că vor face același lucru în continuare. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Mai mulţi salvamari din Eforie Nord au fost surprinşi consumând alcool în timpul programului. Reacţia acestora: Nu s-a înecat nimeni chiar dacă am băut