Foto

Mărturia unei mame care şi-a pierdut fetiţa de doi ani din cauza neglijenţei medicilor, în Anglia: În timp ce se simţea rău, fetiţa ne-a luat în braţe şi ne-a spus că ne iubeşte

De Mihaela Uretu.
Publicat: 07.06.2021, 20:15.
Actualizat: 07.06.2021, 20:15

Tragedie cumplită pentru o familie de români din Marea Britanie. Un fetiţă de numai doi ani şi-a dat ultima suflare în braţele părinţilor, din cauza neglijenţei medicilor de la spitalului Princess Royal University Hospital din Londra.

O fetiţă de doi ani a murit într-un spital din Londra

Cristiana Banciu, în vârstă de doi ani, a fost dusă de urgenţă la spital, după ce părinţii au constat că fetiţa are febra foarte mare. Cu câteva ore în urmă se jucase cu părinţii. Era fericit şi nimic nu prevestea tragedia ce avea să urmeze.

În ciuda stării copilei, personalul medical a diagnosticat-o cu bronşită. Cu toate acestea, i-a sfătuit pe părinţi să meargă acasă şi să trateze copila cu antibiotic şi paracetamol.

Citește și:

Georgiana - mama fetiţei: Într-o duminică blestemată, fetiţa mea a făcut febră mare. Pe la 3 jumate, 4 dimineața, m-am trezit şi am văzut că are febră. I-am dat o pastilă şi am aşteptat 30 de minute ca să văd daca scade febra. Pentru că nu a scăzut, am dus-o la urgenţe împreună cu soţul meu. Când am ajuns la urgenţe, fetiţa a vomitat, dar nimeni nu se panica, pentru ei era normal ca un copil cu febră să vomite. Au consultat-o şi au zis că are început de bronşită. Ne-a dat antibiotic şi ne-a trimis acasă.

Iar de aici, calvarul familiei a început. Fetiţa a continuat să se simtă rău.

Georgiana - mama fetiţei: Am ajuns acasă, i-am dat fetiţei să mănânce şi pastilele pe care ni le-a dat doctorul şi am pus-o la somn. Între timp, fetiţa s-a simţit din nou rău. A început să tremure şi mi-a zis că îi este foarte frig şi a început să se învineţească. Am început să mă panichez şi l-am sunat pe soţul meu. A venit sora mea şi am dus fetiţa din nou la urgenţe.

Mama Cristianei îi acuză pe medici că ar fi putut face mai mult pentru a îi salva fata și spune că testele menite să stabilească starea de sănătate a acesteia au fost insuficiente.

Georgiana - mama fetiţei: Am ajuns la spital şi m-au trimis la pediatrie pentru că avea temperatura 41.5. M-au pus să aştept 10 minute în sala de aşteptare. Între timp, fetiţa a început să vomite şi sa se simtă şi mai rău. A început să facă convulsii. Soţul meu a luat-o de la mine, iar fetiţa ne-a luat pe amândoii de gât şi ne-a zis că ne iubeşte. În acel moment, medicii i-au dat un cocktail de pastile ca să îi scadă febra. Ne-am urcat în salon ca să se odihnească. La un moment dat a început să vomite în somn.

Micuţa a transferată de urgenţă la King's College Hospital NHS. În ciuda eforturilor depuse de medici pentru a o ţine în viaţă, Cristiana a intrat în moarte clinică, iar părinţii au fost nevoiţi să o deconecteze de la aparate. Tragicul eveniment a avut loc anul trecut, pe data de 8 ianuarie.

Acum, părinţii vor ca cei vinovaţi să răspundă pentru aceasta tragedie şi au intentat un proces îm potriva spitalului Princess Royal University Hospital din Londra.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

PARTENERI
Alex Velea, replică dură la adresa lui Cătălin Măruță. Iubitul Antoniei, în război cu soțul Andrei: ”Totul e o mască, un rol...pentru bani”
spynews.ro
Mama unei victime de la Colectiv vorbește despre cum arată condamnarea prin care trec nevinovații: „Am divorțat. Mi-am pierdut familia”
libertatea.ro
Horoscopul zilei de 22 iunie 2021. Taurii își revin pe plan financiar. Află ce îți rezervă astrele
CaTine.ro
Imagini teribile: A blocat bulevardul cu BMW-ul și apoi s-a năpustit cu crosa asupra mașinii din spate
gandul.ro
Gigi Becali și-a mărit averea în pandemie! `A fost de cinci ori mai bine`. Câte milioane de euro a câștigat
prosport.ro
Cum arata cel cu care Narcisa a ajuns sa se casatoreasca la numai 14 ani: Eu sunt de etnie. La noi a fost dragoste adevarata...
redactia.ro
Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo. Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită
tvhappy.ro
S-a terminat, divorțează după 13 ani! Reghe a confirmat despărțirea, incredibil ce a spus Anamaria Prodan
GSP
Noua divizare economică a lumii! Vaccinarea cea mai nouă armă a economiilor bogate
money.ro
Detalii de ultimă oră despre starea lui Michael Schumacher: „Îl văd de două ori pe lună! Nu îl las în pace!”
as.ro
Alexandru a murit la vârsta de 23 de ani, după ce a trecut prin 5 intervenţii chirurgicale. Tânărul era cunoscut de mii de români: "Rămas bun, prieten drag!"
as.ro
Lautaro Martinez și Antonio Conte s-au mutat în ring după scandalul uriaș de la Inter – AS Roma 3-1. Ionuț Radu a fost martor la „bătaie”
as.ro