Antena Meniu Search
x

Video Fată de 12 ani, spulberată pe trecerea de pietoni în drum spre şcoală. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere

O fată de 12 ani din Buzău a fost la un pas de moarte, în drum spre şcoală. A fost lovită în plin de o maşină, chiar pe trecerea de pietoni. 

de Redactia Observator

la 27.05.2021, 20:48

Vezi și

Imaginile de pe camerele de supraveghere, cu puternic impact emoţional, ne-au fost trimise de un telespectator, prin secţiunea Fii Observator a site-ului nostru.

Un autoturism opreşte şi îi dă prioritate, însă din sens opus, o şoferiţă de 30 de ani vine în viteză şi o izbeşte. Fata a fost aruncată în şanţul de pe marginea şoselei. Din fericire, a scăpat cu viaţă şi a fost dusă de urgenţă la spital. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Fată de 12 ani, spulberată pe trecerea de pietoni în drum spre şcoală. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere