Antena Meniu Search
x

Video Maşină în flăcări, pe drumul european E85. Traficul este blocat pe ambele sensuri

Încă un autoturism a luat foc în mers pe drumul european E85, între localitățile Obrejița și Dumbrăveni. Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea incendiului care a cuprins maşina.

de Mihaela Uretu

la 02.09.2021, 17:27

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Imaginile au fost filmate de către un telespectatorul şi au fost trimise pe Fii Observator. Autoturismul a fuat foc în apropiere de localitatea Dumbrăveni. 

Martor via Fii Observator: Incendiul a avut loc pe drumul E 85, între Focșani și Buzău. Salvarea și pompierii se îndreptau spre mașină. Erau flăcările mari și oamenii nu se puteau apropia. Maşina avea număr de Buzău.

Cel mai probabil, maşina a luat foc din cauza unui scurtcircuit

"Politiștii Serviciului rutier intervin în acest moment pe DN 2 - E85, între localitățile Obrejița și Dumbrăveni, unde un autoturism aflat în mers a luat foc. 

Pe acelaşi subiect

Traficul este blocat pe ambele sensuri.", au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea. 

Din fericire, nu au fost victime. Şoferul a ieşit singur din maşină.  După ce a fost stins incendiul, poliția a permis reluarea traficului.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor oferite de reporterul Observator Adrian Obreja şi al imaginilor şi informaţiilor venite pe Fii Observator.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Maşină în flăcări, pe drumul european E85. Traficul este blocat pe ambele sensuri