Antena Meniu Search
x

Video O maşină a luat foc pe Autostrada Soarelui. Şoferul ar fi adormit la volan

Un autoturism a luat foc la km 99 de pe Autostrada Soarelui pe sensul de mers spre litoral, chiar în apropiere de localitatea Dragalina, din Călăraşi. Traficul în zonă a fost blocat zeci de minute.

de Mihaela Uretu

la 23.08.2021, 16:56

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Imediat după izbucnirea incendiului, maşina a fost scoasă pe banda de urgenţă. Se pare că şoferul ar fi adormit la volan. Din fericire, nu au existat victime.

Florin via Fii Observator: În această dimineaţă a ars o maşină pe autostrada Soarelui. Şoferul a adormit, iar soţia era gravidă. Aceştia veneau de la Timişoara cu mai mulţi prieteni şi mergeau spre mare. Au apucat doar să îşi ia bagajele. Eu eram foarte aproape de ei, la vreo 50 de metri. Pompierii au venit după 15 minute, când era ars tot. Circulaţia a fost blocată 25 de minute ca să nu explodeze pentru că a ars în totalitate. 

După mai bine de 40 de minute circulația rutieră a fost reluată pe ambele benzi ale sensului de mers către litoral ale Autostăzii A2 București – Constanța.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » O maşină a luat foc pe Autostrada Soarelui. Şoferul ar fi adormit la volan