Antena Meniu Search
x

Video "Mi se rupe sufletul, mă, copile". Alexandru, tânărul de 19 ani care și-a dat foc, pare să își fi premeditat gestul. Ultimul său mesaj postat este despre moarte

Un copil bun și cuminte, așa îl descria în lacrimi mama sa. Alexandru a ales o moarte cumplită la 19 ani. Și-a dat foc într-o zonă aglomerată din Râmnicu Vâlcea și a murit sub ochii indiferenți ai trecătorilor care nu au intervenit să îl salveze.

de Monica Palade

la 25.05.2023, 18:53

Vezi și

Gestul său dramatic pare însă să fi fost premeditat. Pe contul său de Tik Tok, Alexandru nu se ferea să arate că suferă. Din dragoste, de depresie. Nimeni însă nu i-a înțeles strigătul de ajutor. În unul din ultimele sale mesaje postate, Alexandru vorbește despre moarte.

„Avea lacrimi în ochi!"

„Am văzut la o fată pe TikTok un citat motivațional despre moarte și mamă, dar eu aș vrea să modific puțin după bunul meu plac. Ce-ai face tu moarte, de mamă ai fi, și ai avea copii, și copiii ți-ar muri? Gândiți-vă bine la asta și o să vă dau răspunsul în cel mai scurt timp”, spunea tânărul de doar 19 ani. „Avea lacrimi în ochi! Offf Doamne!”, “A plănuit de mult timp, dar nu ne-am dat seama", „Mi se rupe sufletul, mă, copile, nu te cunosc, dar îmi pare rău, iartă-ne că nu te-am ajutat, că nu am fost acolo!”, “M-am uitat la toate video-urile lui de aici, de pe TikTok! Chiar nimeni nu a observat că era în depresie?", "Chiar s-a ținut de cuvânt și ne-a dat răspunsul prea devreme", "Ni l-a dat deja (răspunsul)", "A plănuit de ceva timp să facă nenorocirea...păcat de el săracul", "Ne-ai dat răspunsul din păcate. Odihnă veșnică în lumină, copil bun", "Ne-ai dat răspunsul copile! Dumnnezeu să te odihnească în pace".

Marți, la ora 8:52, Alexandru își decide cumplitul sfârșit. Nu dă vreun semn de ezitare şi îşi duce planul înfiorător la capăt. Își dă foc și arde ca o torță în doar câteva minute. La câţiva paşi de el, trecătorii îşi văd liniştiţi de drum. La 8:54, un martor sună la 112. E deja prea târziu. „Un copil care te îmbrăţişa şi te pupa şi pe mâini şi pe cap, ca să aveţi idee ce fel de copil era”, îl descria mama lui pe Alexandru.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » "Mi se rupe sufletul, mă, copile". Alexandru, tânărul de 19 ani care și-a dat foc, pare să își fi premeditat gestul. Ultimul său mesaj postat este despre moarte