Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Misiune contracronometru în Braşov. Copil, zărit pe pervazul unei ferestre, dezorientat şi speriat. Micuţul era în casă cu două femei

Momente dramatice, azi-noapte, în centrul Braşovului. Zeci de oameni, locatari şi trecători, au ieşit în stradă ca să-l convingă pe un copil să coboare de pe pervazul ferestrei unui hostel, arată imaginile primite pe Fii Observator. Copilul era în casă cu două femei, care nu îl supravegheau.     

de Claudiu Loghin

la 29.08.2024 , 13:47

Totul s-a petrecut aseară în jurul orei 23, într-un imobil din centrul istoric al Braşovului. Copilul a fost observat pe pervazul ferestrei de la etajul 1. Mai mulţi trecători au alertat autorităţile, iar la faţa locului au sosit rapid echipaje ISU Braşov şi poliţişti.

Pompierii militari au intrat în camera de hostel şi au reuşit să-l tragă înapoi, în siguranţă, pe copil. Micuţul de 7 ai era însoţit de două femei. Potrivit relatărilor, una dintre ele nu se afla în camera cu minorul, iar cealaltă ar fi stat pe telefon. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Vezi și
Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune.

Întrebarea zilei
Ce variantă aţi ales pentru încălzirea locuinţei?
Observator » Fii Observator » Misiune contracronometru în Braşov. Copil, zărit pe pervazul unei ferestre, dezorientat şi speriat. Micuţul era în casă cu două femei