Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mizerie și mormane de gunoaie într-un cartier din Pitești: Trăim într-un oraș în care se construiesc toalete de 400.000€, însă lângă Bazarul Gheorghe Lazăr e plin de șobolani și de gunoaie

Aerul dintr-un cartier din Piteși a devenit, încet, irespirabil, din cauza gunoaielor care domnesc la tot pasul. De vină ar fi chiar faptul că Bazarul Gheorghe Lazăr este amplasat chiar lângă respectivul cartier.

de Mihaela Uretu

la 14.05.2021, 19:06

  • Imagini trimise pe Fii Observator

Imaginile sunt surprinse într-una din zonele centrale ale orașului Pitești. Sunt munți de gunoaie şi niciun angajat de la firma de salubritate nu a venit să facă curățenie.

Cu toate acestea, la sfârșitul lunii martie, a fost inaugurat cu mare fast un WC, care a costat 400.000 de euro. Toaleta publică de lux este amplasată chiar lângă Muzeul de Artă și are chiar și lift în limba engleză. 

Vlad -  localnic: Trăim într-un oraș în care se construiesc toalete de 400.000€, Sală Polivalentă, Mall și o grămadă de alte idei ce țin de modernizare, dar gunoaiele sunt la ordinea zilei. Eu locuiesc în zonă ultracentrala, lângă Bazarul Gheorghe Lazăr. Acest bazar este o sursă nelimitată de gunoaie, mizerie, șobolani și gălăgie. În centrul unui oraș ce ține atât de mult la dezvoltare, mi se pare inadmisibil un asemenea lucru. În locul hidoșeniei acesteia poate fi orice, de la un parc la o terasă!

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Mizerie și mormane de gunoaie într-un cartier din Pitești: Trăim într-un oraș în care se construiesc toalete de 400.000€, însă lângă Bazarul Gheorghe Lazăr e plin de șobolani și de gunoaie