Antena Meniu Search
x

Video Noi imagini teribile cu fetiţa blocată în scurgerea unei piscine din Mamaia. Calvarul eliberării ar fi durat o oră şi jumătate

Apar noi detalii legate de cazul fetiţei de 5 ani care, ieri, a rămas cu mânuţa blocată în scurgerea unei piscine din Mamaia. Martorii acuză intrevenția târzie a autorităților și spun că gura de recirculare respectivă nu era prevăzută cu o sită protectoare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.07.2021, 14:15

Vezi și

Noi imagini primite pe Fii Observator arată cum zeci de oameni încearcă să golească bazinul, în timp ce persoane stau lângă copila blocată în tubul de absorţie al bazinului.

Pompele și furtunurile hotelului nu ar fi funcționat așa cum trebuie, pompierii ar fi fost depășiți de situație, așa că turiștii au fost nevoiți să folosească găleți sau tomberoane de gunoi, ca să scoată apa din piscină. Unul dintre cei care au fost prezenți la bazin în timpul incidentului acuză faptul că gura de reciclare a apei în care și-a prins mâna fetița de 5 ani nu avea sită protectoare. 

"În această piscină sunt câteva astfel de guri, niciuna nu are sită protectoare. Acțiunea de scoatere a mânii a durat aproximativ 1:30 h. Pompierii de la descarcerare s-au văzut depășiți. Oamenii au început să scoată apa din piscină cu ce au găsit pentru a reduce presiunea apei. Poliția, ajunsă la spartul târgului, a început să îndepărteze oamenii care trudiseră până atunci. Ca-n Romania! Finalul a fost fericit, spărgându-se peretele piscinei și eliberând mânuța fetiței, dar având încă pe braț țeava de scurgere", ne-a scris martorul respectiv.

Dosar penal după incidentul de la piscina din Mamaia

Pe acelaşi subiect

Părinţii au fost cei care au alertat serviciul 112, iar la faţa locului s-au prezentat echipajele de prim ajutor, dar şi cele de descarcerare. Într-adevăr, militarii de la ISU au reuşit să scoată mâna fetiţei, dar o bucată de ţeavă a rămas prinsă de brațul copilei. Ea a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa și, deși, inițial, pompierii au vrut să îndepărteze bucata de ţeavă cu ajutorul unui flex, medicii au reuşit să o scoată cu aparatura medicală din spital.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar în momentul de față piscina este închisă. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Fii Observator » Noi imagini teribile cu fetiţa blocată în scurgerea unei piscine din Mamaia. Calvarul eliberării ar fi durat o oră şi jumătate