Antena Meniu Search
x

O pensionară din Drobeta-Turnu Severin şi-a uitat geanta în căruciorul de cumpărături al unui supermarket din oraş. S-a întors disperată să o caute după o oră

O pensionară din Drobeta-Turnu Severin a trăit coşmarul vieţii sale când a constatat că şi-a uitat geanta în căruciorul unui supermarket din oraş.

de Monica Palade

la 04.05.2023, 14:46

O pensionară din Drobeta-Turnu Severin şi-a uitat geanta în căruciorul de cumpărături al unui supermarket din oraş. S-a întors disperată să o caute după o oră - Shutterstock

Femeia se dusese să cumpere mâncare pentru pomenirea soţului, şi-a pus cumpărăturile în maşină şi a plecat să îşi vadă de treabă în continuare. S-a oprit la o staţie PECO, unde a vrut să alimenteze. A fost momentul când a constatat că nu are geanta la ea. A revenit la magazin să o caute.

De la agonie la extaz

Doar că aici avea să aibă parte de o adevărată surpriză. Angajaţii supermarketului o anunţaseră că un bărbat a găsit geanta şi a predat-o personalului. În plus, până la revenirea ei, îi contactase şi nepotul de pe telefonul ei, fiind ultimul cu care pensionara a vorbit.

Femeia a scris pe platoforma Fii Observator pentru a mulţumi pe această cale că mai există oameni buni. „Un cetățean a găsit geanta și s-a prezentat la serviciul de pază, respectiv serviciul clienți. Am primit geanta intact[ cu actele maşinii, CIi, cardul de pensie, telefonul și banii. Vreau să mulțumesc celui care a găsit geanta, cât și personalului care s-a ocupat pentru că eu să intru în posesia genții. A fost ceva de vis, de la agonie la extaz, la bucurie, la fericire că totul s-a terminat cu bine”.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » O pensionară din Drobeta-Turnu Severin şi-a uitat geanta în căruciorul de cumpărături al unui supermarket din oraş. S-a întors disperată să o caute după o oră