Antena Meniu Search
x

Video O vulpe a fost omorâtă de mai mulţi maidanezi în Bucureşti: Este risc de rabie la acei câini. Autorităţile nu ne ajută cu nimic

O vulpe a fost omorâtă de către un grup de maidanezi, chiar într-un cartier rezidenţial din sectorul 1 al Capitalei. Oamenii se plâng că autorităţile nu iau măsuri împotriva câinilor maidanezi care le perindă prin cartier.

de Mihaela Uretu

la 08.09.2021, 15:28

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Incidentul a avut loc aseară într-un cartier de blocuri din sectorul 1. Oamenii se plâng că în cartierul în care locuiesc sunt mai mulţi câini maidanezi care îşi fac de cap. Imaginile au fost filmate de câtre un telespectator şi au fost trimise pe Fii Observator. Animalul a fost încolţit de către haita de maidanezi şi în final a fost omorât. Locuitorii sunt indignaţi de faptul că autorităţile nu iau măsuri. 

Gabriel via Fii Observator: O vulpe a fost ucisă de maidanezi în Bucuresti, Sectorul 1. Poliţia locală nu ne ajută, nu vine să facă constatarea şi nu ne ajută cu prinderea maidanezilor. Este risc de rabie la acei maidanezi. Ne rugăm de dimineaţă de autorităţi să vină ca să ridice vulpea şi până la această oră nu a venit nimeni. Au mai omorât o pisică acum câteva săptămâni. Problema aceasta a maidanezilor persistă de luni bune.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » O vulpe a fost omorâtă de mai mulţi maidanezi în Bucureşti: Este risc de rabie la acei câini. Autorităţile nu ne ajută cu nimic