Antena Meniu Search
x

Video "Plimbare pe bancă în Găeşti. Ce mai vrei mai mult de atât? Stai ca în parc, dar te plimbi". Imagini inedite surprinse în trafic de un şofer

Imagini inedite surprinse în trafic de un şofer, în Găeşti, judeţul Dâmboviţa. Un muncitor, aflat într-un tractor în mers, stă aşezat pe o bancă aflată în remorcă. 

de Redactia Observator

la 06.09.2022, 16:07

"Plimbare pe bancă în Găeşti. Ce mai vrei mai mult de atât? Stai ca în parc, dar te plimbi", se aude în filmarea trimisă de utilizator pe platforma Fii Observator. 

Deşi periculos, omul spune că nu vrea să le facă rău muncitorilor, care ar putea să rişte să îşi piardă locurile de muncă. "Probabil că erau muncitori, le duceau undeva să le monteze. Dar era haios aşa plimbarea, eu nu vreu să le facem rău. Să îi dea afară pe bieții oameni", mai spune dâmboviţeanul. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » "Plimbare pe bancă în Găeşti. Ce mai vrei mai mult de atât? Stai ca în parc, dar te plimbi". Imagini inedite surprinse în trafic de un şofer