Antena Meniu Search
x

Video Incident pe Magistrala 1 de metrou, după ce două trenuri s-au întâlnit pe aceeaşi linie. Staţiile s-au aglomerat, iar călătorii au aşteptat mai bine de 40 de minute

Incident pe Magistrala 1 de metrou, după ce două trenuri s-au întâlnit pe aceeaşi linie şi s-au atins uşor. Staţiile s-au aglomerat iar călătorii au aşteptat mai bine de 40 de minute. 

de Redactia Observator

la 27.02.2024, 20:40

Vezi și

Din primele informaţii transmise de Metrorex ar fi vorba de o defecţiune tehnică. Ulterior, compania a revenit cu precizări şi a anunţat că a avut loc un incident, iar două metrouri s-au atins uşor. 

Incident la metrou pe Magistrala 1

"Vă informăm că, din cauza unei defecțiuni tehnice, între stațiile Timpuri Noi și Mihai Bravu nu se circulă, iar între stațiile Mihai Bravu și Nicolae Grigorescu se circulă în sistem pendulă. ​Aceasta a constat într-o defecţiune a unui tren la Dristor 1 în jurul orei 18.50, unde au fost călători debarcaţi la peron şi trenul a fost retras. Iar încă un tren a prezentat o defecţiune la Timpuri Noi în jurul orei 19.15. Şi acesta a fost retras", a comunicat iniţial  Metrorex.

"Confirmăm că a avut loc un incident feroviar la stația Timpuri Noi, pe care Metrorex deja l-a avizat la AGIFER. Urmând ca organele abilitate să investigheze evenimentul şi să dispună măsurile care se impun. Unul dintre dintre trenuri a intrat pe linia ocupată de alt tren ceea ce a produs cuplarea celor două trenuri. Menţionăm că în urma acestui incident nu există victime sau pagube materiale", a comunicat Metrorex.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Fii Observator » Incident pe Magistrala 1 de metrou, după ce două trenuri s-au întâlnit pe aceeaşi linie. Staţiile s-au aglomerat, iar călătorii au aşteptat mai bine de 40 de minute