Antena Meniu Search
x

Video "Puneţi-mi capacul!". Noaptea în cimitir, cu sicriu şi lumânări, o femeie îşi simulează propria înmormântare, live pe TikTok

O tiktokeriţă din România a transmis live, dintr-un cimitir, simularea propriei înmormântări. Echipată cu sicriu, flori şi lumânări, femeia a mers în cimitir alături de câţiva prieteni pentru a putea realiza întocmai secvenţele pentru "ultimul drum".

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 08.01.2022, 12:20

Vezi și

În imaginile primite pe Fii Observator se observă cum în transmisiunea live care se derula pe TikTok, dintr-un cimitir, femeia îşi îndeamnă prietenii să îi aşeze cât mai comod perna din sicriu, apoi îşi aprinde câteva lumânări şi se aşează liniştită în coşciug, în timp ce le cere celor care o însoţesc să "bocească".  "Vreau să îmi aşezaţi frumos, să fie coroana deasupra şi lumânările. Bă...şi mă plângeţi!", sunt cuvintele femeii.

Şi-a simulat înmormântarea, noaptea, în cimitir

La un moment dat, unul dintre cei care se aflau alături de femeie în cimitir se îndreaptă spre maşină şi porneşte, tot la cererea acesteia, slujba de înmormântare. "I-auziţi slujba! Bă frate, mă plângeţi, da!?! Veşnica pomeniree...!", sunt cuvintele femeii, amuzată de întreaga situaţie.

La scurt timp, femeia intră în sicriu, iar prietenii ei încep să o jelească. "Unde pleci, cui ne laşi...cine mai stă cu noi pe live?!?! Dumnezeu să o ierte!". Încântată de isprava ei, aceasta continuă şi îşi îndeamnă prietenii să nu se oprească: Hai, plângeţi-mă! Haideţi cu plânsetu'! Hai frate, plângeţi!. Puneţi-mi capacul că îmi e frig!.

Clipul se încheie în momentul în care tiktokeriţa cere o lanternă pentru a avea lumină în interiorul sicriului, apoi mulţumeşte fanilor pentru vizualizări şi comentarii.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Fii Observator » "Puneţi-mi capacul!". Noaptea în cimitir, cu sicriu şi lumânări, o femeie îşi simulează propria înmormântare, live pe TikTok