Antena Meniu Search
x

Video Ring de box pe holurile unui liceu din Vrancea. Trei elevi, filmaţi în timp ce îşi împart pumni şi picioare într-o pauză

Imagini şocante au fost surprinse într-un liceu din Vrancea. Holurile instituţiei s-au transformat în ring de box pentru 3 elevi.

de Redactia Observator

la 20.04.2023, 12:35

Vezi și

Pe imaginile primite pe Fii Observator, se vede cum, într-una dintre pauze, adolescenţii se lovesc cu pumnii şi picioarele, sub amuzamentul celorlalţi colegi, care privesc bătaia ca pe un spectacol. În încăierare unul dintre băieţi este pus la pământ. Cu greu reuşeşte să scape şi se adăposteşte într-una dintre clase. Unul dintre atacatori îl urmăreşte şi loveşte puternic cu piciorul uşa sălii de curs.

Incidentul a avut loc în timpul pauzei, iar polițiștii au început o anchetă. Potrivit IPJ Vrancea, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, într-o unitate de învățământ din Adjud, informează Mediafax.

„La data de 19 aprilie 2023, la un liceu din municipiul Adjud, în timpul unei pauze, a avut loc o altercație între trei elevi, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani”, au explicat polițiștii de la IPJ Vrancea.

Polițiștii desfășoară cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale ce se impun, a precizat IPJ Vrancea.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Ring de box pe holurile unui liceu din Vrancea. Trei elevi, filmaţi în timp ce îşi împart pumni şi picioare într-o pauză