Antena Meniu Search
x

Video Șofer beat și fără permis, urmărire cu poliția pe străzile din București. După o cursă nebună, a sfârșit cu mașina într-un stâlp

Urmărire ca-n filme, azi-noapte, pe străzile Capitalei. Un şofer n-a oprit la semnalul agenţilor rutieri şi a apăsat până la podea pedala de acceleraţie. Poliţiştii au pornit imediat în urmărirea individului, iar pe şosele a început o cursă nebună.

de Redactia Observator

la 19.04.2022, 08:15

Vezi și

De pe Bulevardul Iuliu Maniu, oamenii legii l-au urmărit pe şoferul fugar până pe Prelungirea Ghencea, unde acesta a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, iar maşina sa a acroşat un alt autoturism şi s-a oprit într-un stâlp de iluminat pe marginea şoselei.

Șoferul era beat și nu avea permis de conducere

Poliţiştii l-au testat pe şoferul care a ignorat semnalele poliţiştilor şi a încercat să fugă şi era băut, avea o alcoolemie de 0,56 mg per litru alcool în aerul expirat şi nu avea permis de conducere. Cei doi şoferi au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar uterior au fost transportaţi la spital. 

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, pentru conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Șofer beat și fără permis, urmărire cu poliția pe străzile din București. După o cursă nebună, a sfârșit cu mașina într-un stâlp