Antena Meniu Search
x

Un taximetrist din Satu Mare, beat şi fără permis, s-a oprit cu maşina în gardul unei case

Un şofer de taxi din Satu Mare a provocat un accident noaptea trecută, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în gardul unei case. În urma testului cu aparatul alcooltest, poliţiştii au descoperit că bărbatul era băut.
 

de Redactia Observator

la 16.04.2022, 15:44

Un taximetrist din Satu Mare, beat şi cu permisul suspendat
Un taximetrist din Satu Mare, beat şi cu permisul suspendat - IPJ Satu Mre

Incidentul a avut loc în jurul orei 1 dimineaţa, pe strada Şantierului din Satu Mare. La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul volanului şi s-a oprit cu autoturismul în gardul unei case.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma testării, s-a constatat faptul că acesta se afla și sub influența substanțelor psihoactive, la momentul conducerii autovehiculului în cauză.

În urma verificărilor întreprinse, a reieșit faptul că acesta avea și dreptul de a conduce suspendat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare-Secția UPU, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru determinarea nivelului de alcoolemie si a substanțelor psihoactive. 

Verificările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului", conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive" și ,,conducerea unui vehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un taximetrist din Satu Mare, beat şi fără permis, s-a oprit cu maşina în gardul unei case