Antena Meniu Search
x

Video "Spunea că se sufocă, nu are aer". Un bărbat, la un pas de moarte după un drum cu trenul Timişoara-Iaşi: călătorii, nevoiţi să îndure temperaturi insuportabile

Să circuli cu trenul care nu are aer condiţionat într-o zi caniculară este o adevărată tortură. Au simţit-o pe pielea lor mai mulţi călători ai unui tren care a circulat pe ruta Timişoara-Iaşi. Oamenii au fost nevoiţi să îndure temperaturi insuportabile, mai bine de jumătate din drum, iar ca pachetul să fie complet, garnitura a ajuns la destinaţie şi cu întârziere. Revoltaţi, pasagerii ne-au trimis imaginile pe Fii Observator.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 22.08.2023, 08:27

Vezi și

Sunt imagini filmate ieri după-amiază în trenul IR (inter-regio) 1831 care a plecat de la Timişoara către Iaşi la 06:47 dimineaţa. La orele prânzului, după ce locomotiva a fost schimbată la Cluj, au început să apară problemele. Călătorii au fost nevoiţi să îndure temperaturi de peste 40 de grade, după ce aerul condiţionat a cedat. O confirmă un călător care ne-a scris pe Fii Observator.

Atât de irespirabil încât unui călător i s-a făcut rău din cauza căldurii

Atât de irespirabil încât unui călător i s-a făcut rău din cauza căldurii. În gara din Dej, bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital. "Spunea că se sufocă, nu are aer şi călătorii au sunat la 112, iar în gara din Dej l-a aşteptat o ambulanţă, care l-a şi luat pe domnul respectiv", spune un călător. Cu o întârziere de aproape jumătate de oră, garnitura a ajuns aseară la Iaşi. Cu nervii întinşi la maxim, călătorii şi-au strigat nemulţumirea.

În mod normal, de la Timişoara până la Iaşi, cursa cu trenul durează aproximativ 16 ore, asta dacă nu are întârziere. De data asta însă oamenii în jumătate din acest drum au fost nevoiţi să suporte temperaturi chiar şi de 40 de grade celsius, spun ei, fiindcă aerul condiţionat nu funcţiona. "Vai de capul meu. E ultima oară când mai merg cu trenul", spune un alt călător. Alţii, care au urcat în tren după ce problema a fost remediată spun că ar fi fost mult prea frig. Pe căile ferate circulă zilnic în jur de 1.200 de trenuri. Sunt insuficiente însă şi vechi. Cele mai multe vagoane au o vechime de 25 de ani, iar pentru locomotive vechimea ajunge şi la 45 de ani.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Fii Observator » "Spunea că se sufocă, nu are aer". Un bărbat, la un pas de moarte după un drum cu trenul Timişoara-Iaşi: călătorii, nevoiţi să îndure temperaturi insuportabile