Antena Meniu Search
x

Video Sute de turişti au fost evacuați, după ce galeria de acces în Salina Praid a fost inundată. Blocaţi în subteran, au fost minute bune de panică

Au fost momente de panică pentru sute de turişti care vizitau salina Praid. O bucată din tavan s-a rupt şi a căzut, iar locul a fost inundat.

de Redactia Observator

la 23.07.2022, 19:41

Vezi și

În imaginile primite de la un telespectator pe Fii Observator se vede cum oamenii se îmbulzesc spre ieşire. Turiştii au fost blocaţi în subteran zeci de minute fără să ştie ce se întâmplă. Cel care ne-a trimis imaginile spune că responsabilii ştiau de ieri de problemă însă nimeni nu a luat măsuri. Din fericire, nu sunt victime. Din cauza panicii, o femeie a leşinat însă este în afara oricărui pericol.  

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Sute de turişti au fost evacuați, după ce galeria de acces în Salina Praid a fost inundată. Blocaţi în subteran, au fost minute bune de panică