Antena Meniu Search
x

Video Tânăr snopit în bătaie în Pitești. Mânați de spiritul de turmă, bătăușii l-au lovit cu picioarele până l-au lăsat în agonie

Scene revoltătoare au avut loc în plină stradă, în Pitești, acolo unde un tânăr a fost snopit în bătaie de mai mulți indivizi, de o vârstă asemănătoare. Agresorii au năpustit asupra victimei, deși aceasta era lipsită de apărare și nu se mai putea feri de lovituri. Tânărul agresat ar fi putut primi în orice moment o lovitură care să-i curme viața. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 martie.

de Redactia Observator

la 04.04.2024, 09:12

Vezi și

Ploaia de pumni și picioare a fost înregistrată de un martor. Pe imagini se poate observa cum tânărul cu bluză albă este prăbușit la pământ, iar mai mulți "curajoși" îl lovesc fără încetare cu picioarele. Scena se termină cu două lovituri deosebit de violente, care l-ar fi putut lăsa inconștient sau fără suflare.

Spiritul de turmă și-a făcut simțită prezența și în acest caz. Bătăușilor nu le-a trecut prin minte că este inuman să lovești o persoană deja prăbușită, care nu se poate apăra, iar despre vreo dovadă de civilizație nici nu s-a pus problema.

Tânăr snopit în bătaie în plină stradă, în Pitești. Ce spune Poliția din Argeș

"În urma imaginilor apărute în spațiul public, cu privire la o stare conflictuală între mai multe persoane, care ar fi avut loc pe raza municipiul Pitești, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

Pe acelaşi subiect

În noaptea de 29 spre 30 martie a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul unei patrule auto a Poliției Municipiului Pitești – Secția 1 Poliție Pitești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona centrală a municipiului, au observat, de la depărtare, o stare conflictuală între mai multe persoane.

Politiștii în cauză s-au sesizat din oficiu și s-au deplasat cu operativitate spre locul evenimentului, ocazie cu care mai multe persoane au parasite zona, fără a fi identificate.

La fața locului polițiștii au găsit două persoane, doi tineri, de 20, respectiv 21 de ani, ce prezentau leziuni. 

Din relatările verbale ale acestora a reieșit faptul că,  în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresați fizic de mai mulți tineri, pe care nu îi cunosc. Acestora li s-a adus la cunoștință faptul că au dreptul de a depune plângere penală în termenul legal.

Întrucât cei doi tineri prezentau leziuni, la fața locului a fost solicitat un echipaj medical, care i-a transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun", a transmis IPJ Argeș.

Din punct de vedere legal, există mai multe infracțiuni la care punerea în mișcare a acțiunii penale este condiționată de formularea plângerii prealabile, de către persoana care a fost vătămată sau un reprezentant legal al acesteia, în termenul prevăzut de lege.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Fii Observator » Tânăr snopit în bătaie în Pitești. Mânați de spiritul de turmă, bătăușii l-au lovit cu picioarele până l-au lăsat în agonie