Antena Meniu Search
x

Video Tânără de 21 de ani, moartă în mașina condusă de prietena ei, pe un drum din Dolj. Momentul dinaintea impactului devastator a fost filmat

Tragedie, seara trecută pe DN 55A, în dreptul localităţii doljene Călărași. O tânără de 21 de ani a murit pe loc, după ce maşina condusă de prietena ei s-a lovit de un podeţ şi apoi s-a răsturnat. Urmează imagini şi informații cu puternic impact emoțional! 

de Redactia Observator

la 23.10.2023, 07:41

Vezi și

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, şi primite pe Fii Observator, se observă momentul dinaintea impactului. 

Într-o curbă, şoferiţa de 19 ani pierde controlul volanului din cauza vitezei, iar autoturismul alunecă pe bucăţile de piatră de pe marginea drumului. Imediat are loc impactul devastator. 

Șoferița și alte două persoane din mașină au ajuns la spital în stare critică

Alte trei persoane care se aflau în maşină au ajuns la spital în stare critică.

Pe acelaşi subiect

"În cursul zilei de 22 octombrie a.c., ora 18.09, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Dăbuleni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 54 A, în afara localității Călărași. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, o tânără de 19 de ani, din comuna Călărași, în timp ce conducea un autoturism pe DN 54 A, în afara localității Călărași, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ar fi intrat pe sensul opus de deplasare, lovind un podeț și răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma evenimentului a rezultat decesul unei tinere de 21 de ani, din municipiul București, pasageră în autoturism și rănirea conducătoarei auto și a altor două persoane, ce se aflau în autoturism", au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs nenorocirea.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Fii Observator » Tânără de 21 de ani, moartă în mașina condusă de prietena ei, pe un drum din Dolj. Momentul dinaintea impactului devastator a fost filmat