Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Iubire, mă întorc, e totul în regulă cu cel mic?" Ultimele cuvinte spuse de un tată, înainte de a se răsturna cu maşina pe un drum din Italia. A murit strivit

"Iubire, mă întorc, e totul în regulă cu cel mic?" Sunt ultimele cuvinte spuse de un tânăr de 28 de ani, înainte de a-şi găsi sfârşitul pe un drum în Italia. A pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. A murit strivit sub greutatea autoturismului.

de Monica Palade

la 22.10.2023, 18:41

Accidentul a avut loc pe un drum dintre Gavorrano și Grosseto, Italia, vineri după-amiază, însă din motive rămase deocamdată necunoscute, Riccardo Righetti a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit de un parapete în apropierea pasajului subteran al căii ferate, răsturnându-se.

A murit în drum spre casă 

Deşi ajutoarele au sosit destul de repede, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Medicii au încercat să-l resusciteze la faţa locului, dar efortul lor a fost în zadar. Inima lui Riccardo s-a oprit pentru totdeauna la 28 de ani. Devenise tată de doar câteva săptămâni.

Descris ca un băiat bun şi modest, care muncea din greu, tânărul originar din Grosseto lucra într-o cramă și locuia lângă Braccagni împreună cu soţia și fiul său. Cercetările continuă pentru a se afla cum a avut loc accidentul, în care nu a mai fost implicat niciun autoturism. Este posibil, ca un rol pentru derapaj să aibă şi furtuna puternică de vineri, din zona Grosseto.

Pe acelaşi subiect

Între timp, de îndată ce vestea tragică a accidentului a început să se răspândească, mulți au început să-și amintească, chiar și pe rețelele de socializare, de tânărul care tocmai devenise tată. "Ai fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Super devotat familiei și muncii. Viața este total nedreaptă, protejează-ți iubirile de acolo de sus", se arată într-una dintre numeroasele amintiri apărute pe Facebook, scrie FanPage.it.

"Pentru că trebuia să ți se întâmple ţie, Ricca. Dar nu vreau să renunț și vreau să continui să vorbesc cu tine pentru că știu că mă poți asculta: mi-e dor de tine, tuturor le este dor de tine. Fără tine se pare că voi rătăci în gol, vom continua să te căutăm și nu ne vom sătura să-ți păstrăm amintirea vie atâta timp cât vom trăi. Odihnește-te în pace, Riccardo și te voi iubi pentru totdeauna."

„Ai avut totul în mâini, dar destinul a vrut să te ducă în Rai”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Iubire, mă întorc, e totul în regulă cu cel mic?" Ultimele cuvinte spuse de un tată, înainte de a se răsturna cu maşina pe un drum din Italia. A murit strivit