Antena Meniu Search
x

Foto Accident catastrofal cu doi morţi, în Bicaz. O maşină s-a ciocnit violent cu o motocicletă, în faţa Spitalului Orăşenesc

Tragedie în oraşul Bicaz. Două persoane şi-au pierdut viaţa, în urma unui accident îngrozitor în care au fost implicate o maşină şi o motocicletă.

de Redactia Observator

la 22.10.2023, 17:57

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ au anunţat că pompierii au fost sesizaţi duminică, despre producerea unui accident rutier în oraşul Bicaz, în faţa Spitalului Orăşenesc, iar în eveniment au fost implicate o motocicletă şi un autoturism.

"La locul evenimentului au fost alocate forţe şi mijloace de intervenţie de la SVSU Bicaz,  Detaşamentul de pompieri Piatra Neamţ (o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD TIM) şi SAJ.

Echipajele de la SAJ şi SVSU Bicaz  au scos cele două persoane ce se aflau autoturism, una în stare de inconştienţă şi una conştientă", au precizat pompierii. 

Motociclistul şi unul dintre pasagerii din maşină, declaraţi decedaţi

Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare pentru motociclist şi pentru pasagerul din autoturism. În ciuda eforturilor depuse a fost declarat decesul pentru o femeie de 66 de ani, pasager în autoturism şi pentru un bărbat de 35 de ani, care se afla pe motocicletă.

Şoferul autoturismului a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la UPU Piatra Neamţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident catastrofal cu doi morţi, în Bicaz. O maşină s-a ciocnit violent cu o motocicletă, în faţa Spitalului Orăşenesc