Antena Meniu Search
x

I-a căzut telefonul din buzunar și credea că l-a pierdut. Pe camerele de filmat a văzut însă un câine „fugind” cu el în gură

Un bărbat și-a pierdut telefonul, după ce i-a căzut din buzunar în fața curții. Așa că a apelat la camerele de supraveghere de la casă pentru a vedea cine a trecut pe stradă și a „recuperat” telefonul. Și mare i-a fost surpriza.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 22.10.2020, 18:43

Un câine a găsit un telefon pe jos și l-a înhățat Vezi și
  • Bărbatul și-a pierdut telefonul în fața casei
  • Telefonul și câinele au fost găsiți în culcușul celui din urmă

Telefonul i-a căzut proprietarului din buzunar în momentul în care s-a urcat în mașină, în fața casei.

Cum avea camere de supraveghere, a derulat filmarea și a constatat cine era „hoțul” care i-a găsit telefonul pe jos și și l-a însușit.

Un câine a fugit cu telefonul

La scurt timp, pe stradă a trecut un câine vagabond, care a înhățat mobilul și a plecat.

Bărbatul împreună cu fiul său au plecat în căutarea pungașului și l-au găsit la culcușul lui, recuperând astfel telefonul. 

Trimite-ne știrea ta pe Fii Observator

Dacă aveţi imagini sau informaţii care pot deveni o ştire, ne puteţi scrie pe whatsapp la numărul 0722.699.800 sau pe pagina de Facebook a Observator.

Încarcă știrea ta în aplicația Fii Observator, disponibilă în Google Play și App Store.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » I-a căzut telefonul din buzunar și credea că l-a pierdut. Pe camerele de filmat a văzut însă un câine „fugind” cu el în gură