Antena Meniu Search
x

Video Terasa din Costineşti, redeschisă imediat după controlul ANPC. Un fost angajat spunea că mâncarea e "moarte sigură"

Tone de carne au fost confiscate, aseară, de la terasa din Costinesti pe care ANPC a închis-o temporar in weekend. Patronul şi-a redeschis terasa imediat după control. Protecţia Consumatorului a hotărât închiderea definitivă a localului.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 04.08.2022, 22:08

Vezi și

Decizia de închidere definitivă a fost luată pentru punerea în pericol a sănătăţii turiştilor şi obstrucţionarea controlului realizat de reprezentanţii ANPC. Aseară, inspectorii DSV au confiscat o cantitate impresionantă, aproape 2.400 de kilograme de carne care era depozitată în saci şi ţinută în mod necorespunzător. Alte 240 de kilograme de carne erau fără eticheta de valabilitate. Iar bilanţul nu se opreşte aici. Vorbim despre 92 de kilograme de carne expirată şi 286 de carne preparată, dar ţinută în condiţii improprii.

Toată această cantitate de carne, de peste 3 tone, a fost confiscată şi va fi distrusă. Decizia de închidere definitivă, una în premieră pentru litoralul românesc, va fi pusă în aplicare de îndată de ce va fi comunicată în mod legal reprezentantului restaurantului.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Terasa din Costineşti, redeschisă imediat după controlul ANPC. Un fost angajat spunea că mâncarea e "moarte sigură"