Antena Meniu Search
x

Video Tragedie pe DN66, în Hunedoara. Un bărbat a murit în urma unui accident rutier

Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce autoturismul pe care îl conducea a ajuns pe contrasens şi a intrat într-un autocamion care transporta lemne.

de Mihaela Uretu

la 09.06.2021, 14:51

Vezi și
  • Imagini trimise pe Fii Observator
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Accidentul a avut loc în comuna Pui, din Hunedoara. La un moment dat, şoferul autoturismului SUV, în vârsta de 59 de ani ar intrat pe contreasens şi a lovit mortal un autocamion care transporta lemne. 

O echipă, alcătuită din 13 pompieri ai Detaşamentului Petroşani cu 2 autospeciale mixte dotate cu accesorii de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, a fost alertată în urma accidentului şi s-a deplasat de urgenţă la locul indicat. Din păcate, a fost prea târziu pentru şoferul autoturismului, care a fost găsit inconştient.

Potrivit ISU Hunedoara, manevrele de descarcerare au fost dificile din cauza pieselor metalice din componenţa autoturismului torsionate de forţa impactului.

Şi şoferul camionului, în vârstă de 61 de ani, din județul Caraș Severin a suferit leziuni minore a primit îngrijiri medicale din partea pompierilor SMURD însă a refuzat transportul la spital.

Pe acelaşi subiect

Circulaţia pe DN 66 s-a desfăşurat cu dificultate aproape o oră. În cauză a fost întocmit dosar penal.

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Tragedie pe DN66, în Hunedoara. Un bărbat a murit în urma unui accident rutier