Antena Meniu Search
x

Video Trei delfini au fost surprinşi în timp ce înotau în Portul Tomis. Turiştii care i-au putut admira de aproape au fost în extaz

Dacă ajungeţi pe litoral, să ştiţi că delfinii vă asigură un spectacol pe cinste. Un telespectator Observator ne-a trimis imagini inedite, surprinse în Portul Tomis.

de Redactia Observator

la 16.08.2021, 22:07

Vezi și

În filmare se vede cum trei delfini, dintre care un pui, înoată sub privirile turiştilor, care i-au putut admira de aproape, în marea liniştită. Cu această ocazie, vă reamintim. Imaginile video, pozele şi informaţiile dumneavoastră pot deveni ştiri, aşa că vă invităm să ni le trimiteţi pe Fii Observator, folosind formularul de pe observatornews.ro sau pe whatsapp la numărul 0722.699.800, iar noi vom prezenta cazul dumneavoastră la Observator şi pe observatornews.ro.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Trei delfini au fost surprinşi în timp ce înotau în Portul Tomis. Turiştii care i-au putut admira de aproape au fost în extaz