Antena Meniu Search
x

Video Un băieţel român de 7 ani a murit, după ce a fost călcat de tramvai în Germania. Rudele copilului au venit disperate la faţa locului

Un băieţel român de 7 ani a murit, după ce a fost călcat de tramvai în Germania. Rudele băiatului au venit disperate la faţa locului.

de Redactia Observator

la 06.05.2024, 17:39

Vezi și

Sfârşit cumplit pentru un băieţel român de 7 ani, chiar în ziua de Paşte. Micuţul a fost lovit de tramvai, după ce a trecut strada fără să se asigure şi a ajuns sub roţile mijlocului de transport.

Rudele copilului au venit disperate la faţa locului

Copilul a fost rănit extrem de grav şi a murit în drum spre spital. La faţa locului au ajuns şi rudele, care au privit disperate cum micuţul este scos de pompierii de la descarcerare de sub tramvai.

Circulaţia în zonă a fost oprită câteva ore. Incidentul a avut loc între orele 13:00-14:00, în oraşul Gelsenkirchen. Poliția face apel de urgență pentru informațiile martorilor. Imaginile ne-au fost trimise pe platforma Fii Observator.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Fii Observator » Un băieţel român de 7 ani a murit, după ce a fost călcat de tramvai în Germania. Rudele copilului au venit disperate la faţa locului