Antena Meniu Search
x

Video Un copac s-a prăbuşit peste o maşină în Capitală. Vântul puternic a făcut ravagii

Vântul puternic din Capitală a dat mari bătăi de cap bucureştenilor. Un copac s-a prăbușit astăzi peste o mașină parcată pe o stradă din sectorul 3, din Capitală.

de Mihaela Uretu

la 07.07.2021, 18:54

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

O stradă din sectorul 3 al Capitalei a fost blocată după ce un copac a căzut pe un autoturism din cauza ploii. Din imaginile trimise pe Fii Observator, se vede cum maşina a fost grav avariată după ce acel copac a cazut peste ea. 

Martor via Fii Observator: Maşina era parcată, iar în urma ploii care a fost în sectorul 3  şi a vântul puternic copacul a cedat. Copacul fiind destul de şubred. Maşina ste avariată sus la trapă şi în spate unde a căzut copacul. 

Martorii au sunat imediat la 112, iar un scurt timp un echipaj ISU Bucureşti s-a deplasat la faţa locului pentru a înlătura copacul. 

La sfârşitul lunii aprilie, tot în sectorul 3 din Capitală, o stradă a fost blocată după ce un tei imens a căzut peste două autoturisme.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » Un copac s-a prăbuşit peste o maşină în Capitală. Vântul puternic a făcut ravagii