Antena Meniu Search
x

Video Vântul puternic a făcut ravagii în Capitală. Mai mulţi copaci au căzut pe maşini sau pe şosea din cauza rafalelor puternice

Vântul puternic din Capitală a dat mari bătăi de cap bucureştenilor. Mai multe maşini au fost avariate după ce mai mulţi copaci au fost doborâţi de rafalele de vânt. Oamenii se plâng că autorităţile reacţionează cu întârziere.

de Mihaela Uretu

la 07.07.2021, 18:31

Rafalele de vânt au făcut ravagii în Capitală - Fii Observator
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

O stradă din sectorul 3 al Capitalei a fost blocată după ce un tei imens a căzut pe două autoturisme. Din imaginile trimise pe Fii Observator, se vede cum oamenilor le este blocat accesul în scara blocului după ce arborele a căzut şi a avariat mai multe maşini. 

Adrian: Acum a căzut, sunt 2 maşini avariate. Au venit şi autorităţile. În filmare am încercat să cuprind mai mulți copaci care vor avea aceeași soartă. Vor cădea pe mașini, pe oameni. Se vede în ce hal bate vântul și la ce forță sunt supuși. Primăria doarme în ghete de ani de zile, deși am sesizat. Am vorbit cu cei ce se ocupă cu spațiul verde, însă ne trimit să facem sesizări. Adică birocrație, iar pagubele pot fi imense. Accesul la scara blocului, se face pe sub pom. 

Un alt copac a fost doborât şi peste o maşină din sectorul 5. Oamenii spun că este vina autorităţilor pentru situaţia creată. 

Pe acelaşi subiect

Anamaria: Aş dori să vă prezint un caz din sectorul 5, un copac căzut pe o mașină. După ce domnul primar a terminat de făcut o parcare în 24 de ore, acesta este rezultatul. Un pom care era neclintit de ani de zile căzut pe o mașina provocându-i daune multiple. Este mașina iubitului meu. Și voiam să prezint nepăsarea primăriei care a nu a intervenit, netrimițând nicio persoană in măsura sa vadă cele întâmplate. Copacul este căzut in jurul orei 14:20, iar autoritățile au ajuns după 40 de min. Au fost doar pompierii și poliția locală la faţa locului.

Locuitorii unei alte străzi tot din sectorul au fost puţin mai norocoşi. Unul dintre copaci s-a rupt, dar nu a fost nici o maşină avariată. 

ISU a avut 27 de intervenţii pentru îndepărtarea arborilor căzuţi pe autoturisme sau pe şosea

"Ca urmare a manifestărilor meteorologice de pe durata codului galben, ISUBIF a intervenit până la această oră pentru gestionarea a 27 de solicitari, astfel: 16 dintre acestea pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe autoturisme şi 11 pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe carosabil", a transmis, marţi, ISU Bucureşti-Ilfov.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vânt valabilă marţi, în intervalul 6.00 şi 23.00, în majoritatea zonelor ţării. Totodată, au fost prognozate precipitaţii însemnate în Munţii Apuseni, nordul Carpaţilor Orientali, nordul şi nord-vestul ţării.

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Fii Observator » Vântul puternic a făcut ravagii în Capitală. Mai mulţi copaci au căzut pe maşini sau pe şosea din cauza rafalelor puternice