Antena Meniu Search
x

Video Un gălăţean care nu a vrut să plătească doi lei pentru parcare şi-a găsit maşina blocată cu "caracatiţa". Bărbatul a încercat să "o rupă" cu mâinile goale

Un bărbat din Galaţi care s-a zgârcit la doi lei a avut parte de o surpriză de proporţii când a ieşit de la cumpărături.

de Redactia Observator

la 06.01.2022, 17:19

Vezi și

Un şofer din Galaţi nu a vrut să plătească taxa de doi lei pentru parcare şi a intrat liniştit în magazin pentru a-şi face cumpărăturile. Când a ieşit, s-a trezit cu maşina blocată. Îi fusese pusă pe roată celebra "caracatiţă", dispozitivul de imobilizare a roţilor.

Din imaginile surprinse de un alt şofer şi trimise pe Fii Observator se poate observa cum bărbatul încearcă din răsputeri să-şi elibereze maşina. Fără succes însă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Un gălăţean care nu a vrut să plătească doi lei pentru parcare şi-a găsit maşina blocată cu "caracatiţa". Bărbatul a încercat să "o rupă" cu mâinile goale