Antena Meniu Search
x

Video Un poliţist beat s-a apucat să încarce butelia de la staţia GPL şi a lovit cu maşina un martor care îl certa. Apoi, a mers la serviciu să îşi facă tura

Un poliţist de frontieră, prins că încalcă legea, a lovit cu maşina un martor şi a fugit de la locul faptei. În imaginile primite pe Fii Observator se vede cum bărbatul încearcă să încarce o butelie de aragaz la o staţie GPL, moment în care localnicii îi cer socoteală. Enervat, poliţistul a demarat cu un bărbat agăţat de capotă. A fost prins la serviciu, iar agenţii au constatat că era şi băut.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 04.12.2023, 19:47

Vezi și

Oamenii care îi cer socoteală poliţistului de frontieră se tem de o nou tragedie ca la Crevedia. Locuiesc lângă o staţie GPL, la ieşirea din Techirghiol. În imaginile trimise pe Fii Observator se vede cum îl surprind bărbatul în uniformă chiar când voia să facă o ilegalitate. "El s-a enervat pentru că i-am făcut poze, pentru că nu ai voie. Nu are voie să încarce butelia. El dacă şi era în stare de ebrietate, era mai.... Îmbrăcat în uniforma de poliţia de frontieră, cu maşina personală", a declarat Valentin Popescu, victimă.

Pe numele poliţistului s-a deschis dosar penal

După altercaţie poliţiştul de frontieră a încercat să plece cu maşina. Unul dintre bărbaţi a sărit pe capotă şi a fost aruncat pe asfalt după 2-3 metri. "I-a împins cu maşina pe maică-mia şi taică-miu.  A dat maşina la o parte şi apoi, când să plece a ieşit în şosea, în drum, aici şi de aici m-a luat până aproape în spate la Mercedesul verde", a declarat Valentin Popescu, victimă. În căutarea poliţistului de frontieră a pornit un echipaj al Poliţiei Rutiere. L-a găsit când tocmai se pregătea să intre în tură.

"Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,56 miligrame de alcool pur în aerul expirat", a declarat Olimpia Ceara, purtător de cuvânt IPJ Constanţa. Poliţia de Frontieră a transmis că poliţistul va fi cercetat disciplinar. Pe numele lui, s-a deschis şi dosar pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Fii Observator » Un poliţist beat s-a apucat să încarce butelia de la staţia GPL şi a lovit cu maşina un martor care îl certa. Apoi, a mers la serviciu să îşi facă tura