Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un scandalagiu dintr-un tren cu plecare din Timişoara a trebuit să cureţe mizeria făcută cu tricoul. Bărbatul se luase la bătaie cu alte două persoane

O călătorie cu trenul poate fi de nesuportat şi din cauza pasagerilor. Imaginile, primite pe FII Observator, au fost filmate ieri în trenul Inter Regio 73, cu plecare din Timișoara. Martorii spun că trei dintre călători au făcut permanent scandal pe timpul călătoriei. 

de Redactia Observator

la 17.09.2021 , 08:38

La un moment dat s-ar fi luat la bătaie cu alţi doi călători. În plus, au băut tot drumul şi au uitat de mască. Deşi controlorul a fost chemat de trei ori să intervină, acesta n-ar fi făcut mare lucru pentru a aplana situaţia. Şeful de tren s-a supărat doar când a văzut mizeria făcută de indivizi şi l-a pus pe unul dintre ei să o cureţe. Pentru că acesta nu avea altceva la îndemână, a şters podeaua cu tricoul. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Fii Observator » Un scandalagiu dintr-un tren cu plecare din Timişoara a trebuit să cureţe mizeria făcută cu tricoul. Bărbatul se luase la bătaie cu alte două persoane