Antena Meniu Search
x

Video Un stâlp retezat de un şofer vitezoman a căzut peste alte două mașini aflate în trafic, la Piața Trapezului din București

Un șofer vitezoman a creat haos într-o intersecție din Capitală. Bărbatul a intrat cu viteză într-un stâlp de electricitate, iar mai apoi stâlpul s-a rupt și a căzut peste alte două mașini din trafic, pe care le-a avariat serios. 

de Redactia Observator

la 09.12.2023, 09:29

Vezi și

Accident grav la Piața Trapezului, în sectorul 3 al Capitalei, unde un şofer a intrat cu maşina într-un stâlp, pe care l-a rupt și care a căzut peste alte două mașini. Circulația tramvaielor a fost complet blocată, iar trei persoane au fost rănite ușor dar au refuzat transportul la spital. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Fii Observator » Un stâlp retezat de un şofer vitezoman a căzut peste alte două mașini aflate în trafic, la Piața Trapezului din București