Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr agresiv a băgat spaima în călătorii dintr-un tren cu destinaţia Bucureşti. I-a lovit şi a ameninţat că va da foc garniturii

Scene de groază într-un tren care se îndrepta către Bucureşti. Călătorii au fost evacuaţi de urgenţă după ce un tânăr, cel mai probabil băut, a lovit fără motiv mai multe persoane din tren şi a ameninţat că va da foc garniturii.

de Redactia Observator

la 07.04.2024, 20:48

Vezi și

Călători atacaţi în tren de un tânăr ce părea a fi în stare de ebrietate. Pasagerii îngroziţi, printre care se aflau şi grupuri de copii din clasele primare, s-au ferit cum au putut din calea lui.

Conductorii au oprit trenul în cea mai apropiată staţie, iar martorii au sunat la poliţie. Agresorul a fost încătuşat şi dus la secţie.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Fii Observator » Un tânăr agresiv a băgat spaima în călătorii dintr-un tren cu destinaţia Bucureşti. I-a lovit şi a ameninţat că va da foc garniturii