Meniu
Search
x

Video Un tren de călători care a plecat din Bucureşti s-a stricat în prima staţie, la Chitila. Călători: "Am mers cu 15 la oră"

A fost din nou haos pe calea ferată în această după-amiază. Un tren de călători care a pornit la drum din Gara de Nord din Bucureşti s-a defectat în prima staţie, la Chitila. 

De Ovidiu Cojocaru la 16.08.2022, 16:10
Vezi și

Pe imaginile primite pe Fii Observator se observă cum oamenii care se aflau în trenul respectiv au fost nevoiţi să coboare cu tot cu bagaje după doar câţiva kilometri de mers. 

Nemulţumiţi de condiţiile de călătorie, cei aflaţi în garnitura defectă spun că aceasta ar fi avut probleme încă de la plecarea din Bucureşti. Mai mult, oamenii au transmis faptul că viteza trenului nu a depăşit mai mult de 10-15 kilometri pe oră. 

Potrivit reporterilor Observator, trenul a fost înlocuit, însă şi aşa au apărut noi probleme, pentru că e prea mic ca toţi călătorii să poată fi transportaţi.

Din Gara de Nord și până la stația Chitila a făcut aproape o oră, merge cu o viteză de 10 Km/h. Condițiile sunt greu de descris nu mai spun cât de greu de suportat. Ne-au coborât pe toți în Chitila, trenul e defect și nicio explicație

Tren stricat de la placarea din Gara de Nord şi totuşi a plecat. Mulţi călători puţine vagoane. Am mers cu 15 km pe oră până la Chitila

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Un tren de călători care a plecat din Bucureşti s-a stricat în prima staţie, la Chitila. Călători: "Am mers cu 15 la oră"