Antena Meniu Search
x

Video Ursoaică filmată cum se plimbă împreună cu cei trei pui prin faţa unui imobil din Buşteni. Localnicii spun că se tem pentru vieţile lor

Un cititor ne-a transmis, în cursul zilei de luni, că locuitorii dintr-un cartier din Buşteni au ajuns să se teamă pentru vieţile lor, după ce urşii au început să-şi facă simţită prezenţa în zonă în fiecare seară.

de Redactia Observator

la 29.08.2023, 01:01

Vezi și

Telespectatorul ne-a transmis că ar fi vorba despre o zonă ce cuprinde în special Străzile Buştenilor, Invalizilor şi Matei Basarab. Ne-a transmis că urşii apar în zonă în fiecare seară şi, de cele mai multe ori, produc pagube serioase, distrugând în special gardurile gospodăriilor. 

Telespectatorul ne-a transmis, via Fii Observator, inclusiv imagini surprinse luni dimineaţa, când o ursoaică şi trei pui şi-au făcut apariţia în curtea unei pensiuni renumite în zonă.

Se vorbeşte de mai multe semnale de alarmă trase, dar care ar fi fost trase în zadar pentru că "organele dorm". Telespectatorul ne-a spus inclusiv că localnicii au ajuns să se teamă pentru vieţile lor şi că nu ar mai fi mult până când urşii ar putea să facă şi victime omeneşti.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Fii Observator » Ursoaică filmată cum se plimbă împreună cu cei trei pui prin faţa unui imobil din Buşteni. Localnicii spun că se tem pentru vieţile lor