Antena Meniu Search
x

Vacanţele românilor încep cu nervi şi întârzieri. Zeci de pasageri au stat două zile în aeroport pentru a urca în avionul care îi aducea acasă

Situaţie disperată pe aeroporturile din ţară, dar şi de peste hotare. Zeci de zboruri au întârzieri sau chiar sunt anulate, iar sute de români s-au trezit că vacanţele lor s-au dus pe apa sâmbetei. Mai mult, toate problemele vin de la o singură companie aeriană. Unii oameni au stat chiar şi două zile în aeroport pentru a urca în aeronava care îi aducea acasă. Acum, cu toţii vor să primească despăgubiri. 

de Redactia Observator

la 29.06.2024 , 08:38

"Groaznică!" Aşa descriu, într-un singur cuvânt, pasagerii cursei Bruxelles - Cluj-Napoca zecile de ore petrecute în aeroport. "Cred că au fost 37 de ore de întârziere, pentru că trebuia să ajungem miercuri noaptea, pe la 11 şi ceva. Chiar ar fi fost frumos şi bine dacă ne-ar fi dat cineva o explicaţie sau de ce întârzie sau de ce nu vine sau ce se întâmplă sau când vine sau ne-au dat ore greşite şi după care avionul a plecat şi l-am prins aşa, luând taxiuri".

Şi nu este un caz singular. În această perioadă, zborurile din Europa sunt anulate pe bandă rulantă sau au întârzieri enorme. Fie că vin din Belgia, Italia sau Spania, călătorii au un numitor comun - aceeaşi companie aeriană. Cursa Valencia-Timişoara a fost anulată, la fel, fără vreo explicaţie din partea companiei. 25 de români au fost nevoiţi să rămână în Spania.

Haos pe aeroporturi

Vezi și

"Niciun reprezentant al firmei nu stă de vorbă cu noi: au telefoanele închise. E posibil aşa ceva? Deci, în momentul de faţă, nu este nicio soluţie. Nu ne oferă nimic. Zbor alternativ pe altă rută, nimeni. nimeni nu ia legătura cu noi în niciun sens", se plânge un pasager.

Sute de oameni au avut de aşteptat ore în şir pentru a decola din Bergamo, Veneţia, Palma de Mallorca, Zaragoza, Basel sau Londra. Pe Fii Observator, mai mulţi români ne-au semnalat problemele de pe ce mai mare aeroport din ţară. Plecările de pe Otopeni au înregistrat întârzieri chiar şi de şase ore. De altfel, aceeaşi situaţie se repetă şi pe aeroportul din Timişoara. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Fii Observator » Vacanţele românilor încep cu nervi şi întârzieri. Zeci de pasageri au stat două zile în aeroport pentru a urca în avionul care îi aducea acasă