Antena Meniu Search
x

Video VIDEO. Momentul în care două mașini se lovesc violent și se răstoarnă în Mangalia. Bilanțul victimelor

Un accident grav a avut loc marţi dimineaţa în Mangalia. Trei persoane au fost rănite după ce două maşini s-au răsturnat şi au ajuns în şant. Imaginile cu impactul au fost surprinse de camerele de supraveghere.

de Mihaela Uretu

la 02.11.2021, 16:56

  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

În accidentul care s-a produs chiar în centrul oraşului Mangalia au fost implicate trei maşini. Din imaginile trimise pe Fii Observator se vede cum o dubiţă albă circulă regulametar, iar la un moment dat din spate a venit cu mare viteză un autoturism gri care a lovit dubiţa din plin. În urma impactului atât dubiţa, cât şi maşina s-au rostogolit şi au ajuns în şanţ.

La fața locului intervin pompierii și echipaje SMURD și SAJ. În urma impactului trei persoane au fost rănite. Din fericire, victimele au fost găsite conștiente și neîncarcerate de către salvatori. Două dintre victime au fost transportate la spital. 

Poliţiştii fac cercetări în continuare pentru a stabili cu exactitate modul producerii nefericitului incident.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » VIDEO. Momentul în care două mașini se lovesc violent și se răstoarnă în Mangalia. Bilanțul victimelor