Antena Meniu Search
x

Video Vremea rea a făcut prăpăd în staţiunea Durău din Neamţ. Mai multe judeţe din România sunt sub cod galben şi portocaliu de vreme rea

Vremea rea continuă să facă ravagii în mai multe zone din România. O ploaie care a durat mai bine de două ore a inundat mai multe străzi din staţiune. Iar vântul puternic a pus la pământ mai mulţi copaci şi a măturat tot ce a suprins în cale. 

de Mihaela Uretu

la 19.07.2021, 19:15

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

În căteva ore, locuitorii au avut parte de ploaie torenţială, grindină, dar şi de rafale de vânt puternic care a pus la pământ mai mulţi copaci. Ploaia a măturat efectiv tot ce a prins în cale, iar mai multe drumuri din staţiune au fost blocate. Nişte turişti cazaţi în zonă au surprins imaginile şi le-au trimis pe Fii Observator

Tudor Ştefaniu via Fii Observator: A început codul roșu în jurul orei 16. Se oprise la un moment dar acum începe sa plouă din ce în ce mai tare. Au fost aruncate trunchiuri de copac și pietre de pe munte. Și un stâlp de electricitate a căzut. Și a fost adusă şi o căsuță de lemn în stradă. 

Vreme urătă a fost şi în alte regiuni ale ţării. Comuna Bistra din judeţul Alba a fost afectată de inundaţii,  iar traficul pe DN 75 a fost blocat din cauza cantităţii mare de apă care a ajuns pe şosea.

Pe acelaşi subiect

Ploaia a dat mari bătăi de cap şi ieşenilor. În doar câteva zeci de minute mai multe străzi din oraş au fost inundate. Apa a intrat şi într-un autobuz plin cu călători în zona Podu Roş. 

Administrația Națională de Meteorologie a emis două avertizări cod galben și portocaliu de vreme rea valabile până marţi, la ora 10. Sunt așteptate ploi caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Vremea rea a făcut prăpăd în staţiunea Durău din Neamţ. Mai multe judeţe din România sunt sub cod galben şi portocaliu de vreme rea