Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O furtună puternică a făcut prăpăd, noaptea trecută, în Cluj-Napoca: "Am 57 de ani şi aşa ceva încă n-am văzut"

Vremea rea a făcut prăpăd în Cluj-Napoca, noaptea trecută. O ploaie cu grindină care a durat doar 20 de minute a inundat mai multe străzi din oraş. Iar vântul puternic a pus la pământ mai mulţi copaci şi a smuls acoperişul unui liceu. Pompierii au primit 80 de solicitări de intervenţie în acest interval.

de Redactia Observator

la 19.07.2021 , 08:32

A fost cod portocaliu de vreme rea, noaptea trecută, în Cluj-Napoca. În doar 20 de minute, locuitorii au avut parte de ploi torenţiale, grindină, dar şi de rafale de vânt care au ajuns la 90 de kilometri la oră. Vântul puternic a pus la pământ mai mulţi copaci. Unii s-au prăbuşit peste maşinile oamenilor. Au fost probleme şi în curtea secţiei de hematologie a Institutului Oncologic, unde arborii au blocat accesul ambulanţelor. 

"Mă mir cum de nu s-a întâmplat să fie mai mare dezastrul la maşini. În spatele blocului la mine, de exemplu, este un brad exact pe o maşină, acolo. Plângeau proprietarii...", spune o femeie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Vântul a smuls şi o parte din acoperişul Liceului Teoretic Lucian Blaga. 

Pe acelaşi subiect

"Normal că te sperii. Am 57 de ani şi aşa ceva încă n-am văzut", mărturiseşte altcineva.

Copacii căzuţi în timpul vijeliei au rupt şi mai multe fire electrice, aşa că multe locuinţe au rămas în beznă. Vreme rea a fost şi la Craiova.

Vântul puternic a smuls acoperişul unui bloc, iar o maşină a fost avariată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Vremea » O furtună puternică a făcut prăpăd, noaptea trecută, în Cluj-Napoca: "Am 57 de ani şi aşa ceva încă n-am văzut"