Antena Meniu Search
x

Florin Cîţu, despre eventuale noi restricții în contextul creșterii numărului de noi cazuri

Având în vedere creşterea numărului de noi cazuri de Covid-19, premierul Florin Cîţu a ţinut să precizeze că nu va introduce noi restricţii.

de Redactia Observator

la 30.08.2021, 17:36

Florin Cîţu, despre eventuale noi restricții în contextul creșterii numărului de noi cazuri - Hepta/Mediafax/Alexandru_Dobre

„Vreau să iau experiența de anul trecut și să o combinăm cu ceea ce avem astăzi - avem vaccin”, a declarat premierul. „Niciodată”, a fost replica lui Florin Cîțu, atunci când a fost întrebat dacă se pune problema introducerii de noi restricții, în contextul creșterii numărului de noi cazuri de COVID-19.

2020, un an fără vaccin

El spune că România a trecut în 2020 prin pandemie fără să existe vaccinul împotriva COVID-19.

„Am trecut prin pandemie anul trecut fără vaccin. Și totuși am avut... mersul la mall a fost deschis, deși au fost închise foarte multe dintre magazine. Vreau să iau experiența de anul trecut și să o combinăm cu ceea ce avem astăzi - avem vaccin, avem o soluție și vom vedea care sunt cele mai bune variante. Dar acel certificat nu este o restricție”, completează premierul.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 699 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar 11 pacienți au murit. 280 de persoane sunt internate la ATI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Florin Cîţu, despre eventuale noi restricții în contextul creșterii numărului de noi cazuri