Antena Meniu Search
x

Simona Halep, calificare spectaculoasă în finala turneului de la Dubai

Simona Halep, locul 2 mondial, s-a calificat, vineri, în finala turneului feminin de tenis de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), competiţie dotată cu premii în valoare de peste 2,6 milioane de dolari.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 21.02.2020, 18:49

Simona Halep joacă la Dubai a 37-a finală de turneu profesionist din carieră
Simona Halep a obţinut o victorie spectaculoasă în semifinalele turneului de la Dubai - Hepta
  • Simona Halep s-a calificat în finala turneului feminin de tenis de la Dubai
  • În ultimul act al competiţiei, Halep dă piept cu Elena Rybakina (Kazahstan)

Simona Halep, locul 2 mondial, s-a calificat, vineri, în finala turneului feminin de tenis de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), competiţie dotată cu premii în valoare de peste 2,6 milioane de dolari.

După două meciuri mai puţin reuşite, cu Ons Jabuer (Tunisia) şi cu Aryna Sabalenka (Belarus), Simona a evaluat în semifinala cu Jennifer Brady (Statele Unite ale Americii) ca în vremurile bune, astfel că americanca nu a avut nicio şansă.

Simona s-a impus categoric, scor 6-2, 6-0, la capătul unui meci care a durat doar aproximativ o oră de joc şi în care sportiva noastră a avut emoţii doar în startul partidei, salvând două mingi de break ale adversarei la 1-0 pentru ea.

Din acel moment, pe teren a existat, practic, o singură jucătoare, disputa curgând într-o singură direcţie.

Sâmbătă, în ultimul act al competiţiei, Simona Halep dă piept cu Elena Rybakina, din Kazahstan, locul 19 mondial, sportivă care, în semifinale, a învins-o cu un dublu 7-6 pe croata Petra Martic, favorită 8.

Simona Halep şi Elena Rybakina s-au mai întâlnit o singură dată până acum, la Wuhan, în China, anul trecut, iar Rybakina s-a impus, profitând de abandonul sportivei noastre.

Dacă se impune în meciul de sâmbătă, Simona Halep câştigă pentru a doua oară în istorie turneul din Dubai. În finala din 2015 a învins-o, scor 6-4, 7-6, pe buna sa prietenă Karolina Plişkova (Cehia).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Sport » Simona Halep, calificare spectaculoasă în finala turneului de la Dubai