Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Vaslui a rămas fără BMW, după ce a fost oprit de poliţiştii din Iaşi pentru un control de rutină

Un bărbat din Vaslui, în vârstă de 58 de ani, a rămas fără BMW-ul X6, după ce a fost oprit de poliţiştii din Iaşi la un control de rutină. Şi asta pentru că maşina figura că ar fi fost furată în Marea Britanie.

de Redactia Observator

la 21.05.2024 , 16:11

Omul le-a spus poliţiştilor că a achiziţionat autoturismul în rate şi nu s-a gândit că ar putea avea probleme dacă nu mai plăteşte ratele. Maşina, în valoare de 150.000 de lei a fost confiscată în vederea continuării cercetărilor.

Ce spun poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit în cadrul unei acţiuni şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism de lux, care figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.

Articolul continuă după reclamă

În ziua de 18 mai a.c, în jurul orei 14.00, poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul unei misiuni specifice, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism marca BMW X6, condus de un cetăţean român, domiciliat pe raza județului Vaslui, în vârstă de 58 de ani.

Pe acelaşi subiect

Deoarece au avut suspiciuni cu privire la situaţia juridică a mijlocului de transport, autoturismul şi şoferul au fost conduşi la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în rate şi nu s-a gândit că ar putea avea probleme dacă nu mai plăteşte ratele.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de peste 150.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Evenimente » Un bărbat din Vaslui a rămas fără BMW, după ce a fost oprit de poliţiştii din Iaşi pentru un control de rutină